10 жовтня 2019 року на базі Львівського вищого професійного училища дизайну та будівництва відкритий «POLIMIN HUB» , що започаткувало партнерство між навчальним закладом та ТОВ «Фомальгаут – Полімін», яке є лідером на ринку будівельної індустрії України.

Програма декларування співпраці передбачає наступні заходи: панель технологічного партнерства (представлення компанії «Фомальгаут – Полімін» та її стратегія, перемовини з питань збереження та формування трудового потенціалу регіону, розвитку молодіжного стартапства, просвітництва з енергоефективності), знайомство з матеріалами компанії «Фомальгаут – Полімін», проведення майстер – класу, а також ділові перемовини учасників конференції.

Проект ТОВ «Фомальгаут – Полімін» – це відкритий та доступний навчально-технологічний простір, який мобільно реагує на інновації в сфері будівництва, запити здобувачів освіти, пропонуючи навчання на компетентнісній основі. Проект має різновекторні види діяльності і орієнтований на створення української моделі Центру професійної досконалості. Співпраця з професійно-технічним закладом передбачає реалізацію партнерства в професійному розвитку особи та її життєвих навичок. Соціально-просвітницький проект має намір об’єднати тих, хто прагне якісного життя і хоче бути успішним. Саме таку мету має створений «POLIMIN HUB» на базі Львівського вищого професійного училища дизайну та будівництва.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x