9 вересня 2021 року на базі Львівського вищого професійного училища дизайну та будівництва відбулося відкриття навчально-практичного майданчика для здобуття кваліфікації «Покрівельник сталевих покрівель»  за технологіями ТОВ «Тайл». Метою створення  навчально-практичного майданчика є підготовка кваліфікованих, конкурентоспроможних на ринку праці робітників, навчання незайнятого населення, підвищення кваліфікації, залучення фізичних та юридичних осіб,  перепідготовка працюючого населення з використанням сучасних технологій покрівельних матеріалів ТОВ «Тайл» з отриманням сертифікату міжнародного зразка.

Відкриття навчально-практичного майданчика для здобуття кваліфікації «Покрівельник сталевих покрівель» сприятиме оновленню змісту навчання і практичній підготовці кваліфікованих робітників.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x